Browsing: Fetva

Fetva

Rasti kur gruas i përzihen menstruacioneve ndahet ne dy grupe: 1-Ajo grua qe te permuajshmet i vijne ne kohen…

Pyetja: Allahu ju shpërbleftë me të mirat e tij në dynja dhe në ahiret, për një punë të palodhshme që…