Browsing: Shtatzënësi

Shtatzënësi

Kur jeni shtatzënë është shumë me rëndësi që të kujdeseni për veten tuaj. Por, nëse keni bërë plan që të…

Shtatzania nuk duhet të shkaktojë ndryshime të mëdha në sjelljen e të ushqyerit dhe nuk duhet të detyrojë askënd të…

Shtatzënia është mbajtja e një ose me shumë pasardhësish, të njohur si fetus ose embrion, brenda mitrës së një…