Browsing: Te ndryshme

Kujdes : Mos e festo Ditën e Mësuesit por vleresoje atë (mësuesin-en) ngaqë sikur të duhej të festonim këtë ditë…

Një studim i ri gjerman ka vërtetuar se paragjykimet ndaj të tjerëve, në rast se përsëriten, atëherë ato mund…

Pa vjehërr të vetëdijshme e të devotshme, e pa nuse të vetëdijshme e të devotshme, nuk mund të ketë…

Cila është më “e keqe” vjehrra apo nusja? Modeli i familjes së madhe në Kosovë ka qenë dhe është…

Disa pika të përbashkëta mes Gruas Myslimane dhe një Mbretëreshe Të dyja janë të veshura në mënyrë modeste -Një mbretëreshë…