Browsing: Martesa

Martesa

E, ka njerëz që kalojnë tërë jetën në kërkim të saj. Herë duke dhënë e herë duke marrë. Ndonjëherë duke…

Allahu i Madhëruar thotë në Kur’anin Famëlartë: “Është Ai që ju ka krijuar juve nga një njeri i vetëm (Ademi)…

Sipas dijetarëve, martesa në kuptimin gjuhësor, vjen me kuptimin e bashkimit, ndërsa në sheriat, vjen me kuptimin e një lidhjeje…

Pyetja: Allahu ju shpërbleftë me të mirat e tij në dynja dhe në ahiret, për një punë të palodhshme që…