Browsing: I Porsalinduri

I Porsalinduri

Ndryshimet e mëdha hormonale që ndodhin tek gruaja pas lindjes janë nga shkaqet kryesore të asaj që quhet “baby…

Periudha që fillon pas lindjes e që zgjat afërsisht 6 javë quhet lehoni. Trupi i nënës rimëkëmbet nga shtatzënia dhe…