Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
  1. Printo disa lutje dhe priti me gërshërë ato në mënyrë që të jetë secila lutje në vete dhe vendosi në një shportë.. dhe cdo ditë përpara ezanit njëri nga fëmijët të tërheqë një prej këtyre dua've dhe ta lexojë për të gjithë. 2. Natën e parë të Ramazanit bëju…
  Ja një aktivitet i thjeshtë dhe argëtues të cilin mund ta ndërmerrni me fëmijët tuaj të çfarëdo moshe, duke përdorur letër ngjitëse dhe lëmsh. Më parë kam përdorur letra dhe gjethe si dhe letra ngjitëse dhe peceta letre, por kjo është pak më ndryshe por po aq argëtuese ndoshta…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.