Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Martesa
  Kur vendosni për t’u martuar, para se të gjykoni nëse është apo jo i përshtatshëm personi përballë jush, më parë ju duhet të njihni Veten tuaj.​ Duhet të dini se çfarë Karakteri keni, nevojat tuaja, ç’prisni nga Martesa? Botëkuptimi juaj mbi Jetën dhe Vlerat tuaja morale në mënyrë që…
E, ka njerëz që kalojnë tërë jetën në kërkim të saj. Herë duke dhënë e herë duke marrë. Ndonjëherë duke nxituar drejt saj, por, më shpesh në prijte të saj. Ata besojnë se dashuria është një vend tek i cili arrihet:  një destinacion në fund të një rrugëtimi të gjatë.…
  " Martesa është një shkollë ku mund të merrni certifikatën përpara se të filloni .Një shkollë ku ju kurrë nuk do të diplomoni .Një shkollë pa pushim ose pauze,periudhë të lirë .Një shkollë ku askush nuk lejohet ta braktis.Një shkollë ku keni për të marrë pjesë në çdo ditë…
Allahu i Madhëruar thotë në Kur’anin Famëlartë:  “Është Ai që ju ka krijuar juve nga një njeri i vetëm (Ademi) dhe prej tij Ai krijoi bashkëshorten e tij (Havanë) me qëllim që ai të shijonte kënaqësinë e jetës me të”. (A’rafë, 189). Nga mirësitë e Allahut për njerëzimin është që…
Sipas dijetarëve, martesa në kuptimin gjuhësor, vjen me kuptimin e bashkimit, ndërsa në sheriat, vjen me kuptimin e një lidhjeje apo kontrate midis dy bashkëshortëve. Martesa është bërë detyrë për atë që ka mundësi të martohet. Gabimisht, disa njerëz mendojnë se kuptimi i kësaj "ai i cili ka mundësi" ka…
Pyetja: Allahu ju shpërbleftë me të mirat e tij në dynja dhe në ahiret, për një punë të palodhshme që jeni duke bërë.Unë pa dashur të zgjas shumë, kam një hall apo më mirë ndoshta të them një pyetje, për të cilën ende po kërkoj përgjigjen tuaj: Kam një motër…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.