Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Vajza muslimane
  Si të bëhesh nënë që e kupton bijën e saj në pubertet? Kjo është një pyetje që e dëgjojmë shpeshherë nga nënat që dëshirojnë t’i kuptojnë bijat e tyre në pubertet.. Dëshira e sinqertë për të kuptuar bijën në këtë periudhë i ndihmon nënës të këtë sjelljen e duhur.…
Si FEMER, Islami më mëson që unë nuk jam këtu vetëm për paraqitje, Trupi im nuk është për shfrytëzim publik, Dhe unë nuk do ta lejojë askënd, Të më degradoj mua si OBJEKT. Unë jam një shpirt, një mendje, shërbyese e Zotit. Unë nuk i adhuroj standardet e bukurisë, Dhe…
  Kur ajo është e heshtur: -Pyete se cfarë problemi ke? Kur bën sikur nuk i intereson: -Jepi rëndësi. Kur ajo don të largohet prej teje : -Mos e prano mendimin e saj. Kur ta shohësh në gjendjen më të keqe:-" I thuaj sa e bukur je''. Kur e sheh…
1. Largoje telefonin kur je duke folur me ta.2. Kushtoji vëmendje fjalëve që thonë ata.3. Pranoji mendimet e tyre.4. Merr pjesë në biseda me ta.5. Shikoji ata me respekt. 6. Gjithmonë lavdëroji ata.7. Dhuroju lajme të mira atyre.8. Mundohu të mos iu japësh lajme të këqija, e nëse është e…
  Në mes të sulmit të Israelit mbi Liban dhe Zionistëve “luftë kundër terrorit”, bota Islame është tani në qendër të vëmendjes, në çdo shtëpi amerikane. Unë shoh kasaphanën, vdekjen dhe shkatërrimin që po ndodh në Liban por, gjithashtu shoh edhe diçka tjetër: Të shoh ty. Nuk mund të të…
Një studim i ri shkencor ka vërtetuar se gruaja, që bart shaminë dhe është kureshtare për këtë, ndjehet psikikisht dhe emocionalisht më mirë në raport me qasjen pozitive ndaj vetvetes sesa gruaja që nuk bart shaminë. Si ndodhë kjo? Sekretin e kësaj na e zbulon Universiteti Westminster nëpërmjet një punimi…
Page 1 of 3

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.