Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Kujdes : Mos e festo Ditën e Mësuesit por vleresoje atë (mësuesin-en) ngaqë sikur të duhej të festonim këtë ditë atëherë më së shumti do ta meritonte vet i Dërguari ynë Muhamedi (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të), mësuesi i gjithë njerëzimit. Bismilahirr-Rrahmanirr-Rrahim (Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit,…
Me emrin e Allahut të Gjithmëshirshmit, Mëshirplotit Kohë më parë gjendej një pemë e madhe molle.Pranë saj gjendej dhe një fëmijë i vogël, i cili luante me pemën çdo ditë.Ai ngjitej e luante mbi degët e pemës dhe hante prej frutave të saj… më pas shtrihej të flinte në hijen…
Kjo është një pyetje që e ka bërë një herë një thirrës, përgjigja e së cilës është shumë e vështirë për njeriun: Sikur dikush të trokiste në derë dhe pasi ta kesh hapur të shohësh të Dërguarin e Allahut sal-lallahu alejhi ue selem në derë, cili do të kishte qenë…
  Falënderimi i takon vetëm Allahut, paqja dhe bekimi i Tij qofshin mbi atë pas të cilit nuk ka më profetë të tjerë, Muhamedin, familjen e tij shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tyre deri në Ditën e Kiametit. Ka thënë Allahu i madhëruar nëpërmjet Isait alejhi…
  Një studim i ri gjerman ka vërtetuar se paragjykimet ndaj të tjerëve, në rast se përsëriten, atëherë ato mund të formojnë një bindje të gabuar, e cila ngulitet në kujtesën e njeriut, duke bërë që syri ta sheh atë (objekt pavarësisht se çka është, përkundër realitetit) si të vërtetë…
  Pa vjehërr të vetëdijshme e të devotshme, e pa nuse të vetëdijshme e të devotshme, nuk mund të ketë konak, shtëpi e familje të shëndoshë. Për hir të nuseve të devotshme Vjehrrat kundër nuseve, një luftë e çnjerëzishme! Nusja bëhet vjehërr kur marton djalin e saj. Kur është nuse,…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.