Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Urtësi
  Çdo sprovë apo privim në jetën tonë na fundos ose na bën më të mirë... Zgjedhja është e jona, nëse ne bëhemi viktima apo fitimtarë... Qëndro larg nga zemërimi. Ai të dëmton vetëm ty... Nëse ju keni të drejtë, atëherë nuk keni pse ta dëmtoni vetveten... Dhe në qoftë…
Ai që nuk ka të holla në kuletë, në gjuhë duhet të ketë mëndafsh. (urtësi malajziane) Allahu i Madhëruar shpezëve u dhuron ushqim por patjetër duhet fluturuar për të. (urtësi holandeze) Birin trajtoje si princ gjatë pesë vjetëve të para, pastaj, gjatë dhjetë vjetëve në vijim si rob, e më…
Ai që nuk ka të holla në kuletë, në gjuhë duhet të ketë mëndafsh. (urtësi malajziane) Allahu i Madhëruar shpezëve u dhuron ushqim por patjetër duhet fluturuar për të. (urtësi holandeze) Birin trajtoje si princ gjatë pesë vjetëve të para, pastaj, gjatë dhjetë vjetëve në vijim si rob, e më…
1. Tregohet se Shurejh Gjykatësi, kishte një shtëpi në të cilën do ta kalonte vetëm, të Premteve; askush nuk e di se çfarë vepronte në të. Edh-Dhehebi, Sijer E’alamun Nubela, Vëll.4, fq. 105. 2. Rrëfehet nga Ebu El-Alijeh, i cili ka thënë: “Kam mësuar të shkruaj, si dhe Kur’anin, pa…
Përfitime nga thesari i shejh Abdulaziz et-Tarifit (I) 1. Vlera e mbulimit të mëkateve të muslimanëve: "Ndodh që Allahu ta mbulojë njeriun që ka bërë mëkat të madh, ndërsa ta turpërojë atë që ka bërë mëkat të vogël; për faktin se i pari i mbulon (të metat) e njerëzve, ndërsa…
• Nuk kam parë një njeri të suksesshëm në jetën time, vetëm se kishte (risk) fat në respektimin e prindërve.• Nuk gjen njeri pa halle e brenga, por gjen njerëz që kujtohen se janë thjeshtë kalimtarë dhe i kalojnë me buzëqeshje.• Kur të bëjnë presion mbi ju mos qani, por…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.