Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Tezkije
Ehlu sunneti në themelet e besimit (bazat e fesë) mbështeten në ate me të cilën ka ardhur Pejgamberi. Dhe esenca e fesë është; besimi në ate me të cilën ka ardhur Pejgamberi, sikur që u sqarua më parë. Dhe mu për këte është se dy ajetet e fundit të sures…
  Kjo njohuri mund të jetë e re për shumë njerëz…Allahu azze ue xhel-le kur e shkatërroi popullin e Faraonit tha:”Për ata nuk qanë, as qielli e as toka dhe atyre nuk iu dha afat”. (Duhan: 29) Na përcjell Ibën Xheriri -Allahu e mëshiroftë- në tefsirin e tij nga Ibën…
  Mjetet për ta forcuar imanin Në momentin që ne identifikojmë dhe përcaktojmë shkakun thelbsor , ne gjithashtu duhet të përpiqemi ta pastrojmë dhe forcojmë zemrën për tu mbrojtur nga përshpëritjet e shejtanit. Masha Allah, Islami na ka dhënë mjete të shumta për ta bërë një gjë të tillë. 1.…
Kur Niveli i Imanit Dobësohet Rrugëtimi i amësisë, dhe ndërmarrja e të gjitha përpjekjeve për të qenë sa më produktive është shtjelluar në dy pjesët e para të kësaj serie. Megjithatë përkundër përpjekjeve tona ne hasim ndërkohë në momente të vështira. Si të kthehemi prapë në binar? Si ta motivojmë…
  -Namazi është kushti më madhështor i Islamit pas dy dëshmive. -Namazi është urdhër i Allahut, dhe ai është prej çështjeve më të rëndësishme të fesë. -Namazi është pasqyrë e veprës së muslimanit dhe peshore e madhërimit të fesë në zemrën e besimtarit. -Namazi është udha e besimtarëve dhe simboli…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.