Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS

Këshilla për gjestin e artë të quajtur BAMIRËSI

Provo kur të jesh duke nxjerrë rrobat e vjetra të fëmijëve tu ,të vendosësh në xhepa tullumbacë të vegjël. Bëje që gëzimi i fëmijëve të nevojshëm të dyfishohet.
Provo kur të jesh duke nxjerrë rrobat tua të vjetra të fusësh ne xhep ndonjë gjë të vogël. Bëj që ai i cili merr këto rroba të ndjenjë se i ke sjellë dhuratë.
Provo kur të jesh duke nxjerrë rrobat e vjetra të vajzës tënde të fusësh ne xhepa ndonjë varse, byrzylyk apo ndonjë gjë të vogël tjetër për vajza.
Provo kur të jesh duke nxjerrë këpucët e tua të vjetra të vendosesh brenda tyre corape të reja.
Provoni kur të nxirrni gjërat e vjetra të vendosni me to edhe dicka të re që të shtohet gëzimi i nevojtarëve.

Nëna jonë Aishja (Radiallahu anha) kur jepte sadaka e parfumoste dirhemin pastaj e jepte atë. Kur u pyet për këtë tha: "Sepse ajo bie në dorë të Allahut së pari".
Sa bukur e kanë kuptuar !!!

(E huazuar)/motraime

Read 1835 times
Rate this item
(2 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.