Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Inkurajim
   “Pas çdo burri të madh qëndron një grua.” Ndaj këtij proverbi dallojnë këndvështrimet e njerëzve prej përkrahësve dhe kundërshtuesve të tij. Mirëpo mendoj se të gjithë pajtohemi rreth rëndësisë që ka bashkëshortja në jetën e njerëzve dhe të gjithë besojmë se ajo ka një rol të rëndësishëm, që nëse…
Provo kur të jesh duke nxjerrë rrobat e vjetra të fëmijëve tu ,të vendosësh në xhepa tullumbacë të vegjël. Bëje që gëzimi i fëmijëve të nevojshëm të dyfishohet. Provo kur të jesh duke nxjerrë rrobat tua të vjetra të fusësh ne xhep ndonjë gjë të vogël. Bëj që ai i…
Me siguri ju ka ndodhur të mendoni se si do të ishte sikur të kishit qenë mashkull, ose së paku të kishit dikë që t’ju ndihmonte në punët tuaja të shtëpisë: të hekuroste rrobat, të zgjidhte problemet me fëmijët, të bënte pazarin, të paguante faturat mujore dhe të bënte darkën.…
  I Lartësuar qoftë Ai i cili e bëri shtëpinë e Tij ( Qaben ) vend tubimi dhe sigurie për njerëzit, e vizitojnë atë dhe kthehen nga ajo, dhe nuk e shohin se ata kanë kryer nevojën e tyre kjo sepse Allahu ( Xh.Sh ) ia atribuoj këtë shtëpi Vetes…
  Ka qenë nga syneti i pejgamberit ( paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të ) që i agjëronte nëntë ditët e para të dhulhixhes. Trasmetohet nga Hunejd Ibn Halid dhe ky nga gruaja e tij dhe kjo nga disa gra të pejgamberit ( paqja dhe mëshira e Allahut…
  Dobitë e dhjetë ditëve të dhul-hixhes: E para : Allahu i Madhëruar është betuar në këto dhjetë ditë dhe ka thënë:Pasha agimin! Pasha dhjetë netët! Pasha çiftin dhe pasha tekun! Pasha natën që shkon! Vërtet që në to (këto betime) ka dëshmi të mjaftueshme për njerëzit me mend. (…
Page 1 of 3

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.