Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Pyetjet më të shpeshta
  Rasti kur gruas i përzihen menstruacioneve ndahet ne dy grupe: 1-Ajo grua qe te permuajshmet i vijne ne kohen e saj por i jane perzier vetite e gjakut dhe2-Ajo grua qe i janë përzier ditët e menstruacioneve por nuk i janë përzier vetitë e gjakut. Sqarim: Vetitë e gjakut…
Pyetja: Selamu alejkum, të nderuar vëllezër, a ka mundësi të na e tregoni rrugën më të mirë për një musliman të ri që kërkon grua për martesë, nga fillimi i kërkimit deri te akti i kurorëzimit? Allahu ju shpërbleftë! Përgjigjja: Alejkum selam ue rrahmetullahi ue berekatuhu! Falënderimet i takojnë Allahut,…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.