Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Fetva
  Rasti kur gruas i përzihen menstruacioneve ndahet ne dy grupe: 1-Ajo grua qe te permuajshmet i vijne ne kohen e saj por i jane perzier vetite e gjakut dhe2-Ajo grua qe i janë përzier ditët e menstruacioneve por nuk i janë përzier vetitë e gjakut. Sqarim: Vetitë e gjakut…
Pyetje: A është e lejuar ngjyrosja e flokëve me ngjyrë të zezë. Nëse nuk lejohet a ka ndonjë përjashtim për gruan, i bie fjala kur dëshiron ajo të zbukurohet për bashkëshortin e saj? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut… Ngjyrosja e flokëve me ngjyrë të zezë është një çështje divergjente në mesin…
  Pyetje 1: Cfarë është dispozita e lëngut i cili del nga gruaja shtatzënë dy apo tre ditë para lindjes, është si një ujë i pangjyrë i cili i ngjason ujit apo disa e quajne uji embrional, ky ujë a pengon nga namazi dhe agjërimi gruan? Përgjigje: Falenderimi i takon Allahut,…
Pyetja: Es selamu alejkum të nderuar vëllezër, hoxhallarë të respektuar! Kam një pyetje. Meqë sot te disa të fejuar, pasi realizojnë fejesën, bëhet afrimi në mes tyre edhe pa u martuar akoma, si vlerësohet kjo nga aspekti islam? Përgjigjja: Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi…
Pyetja: E dijë që gënjeshtra lejohet në tri raste: ndaj gruas, për t’i pajtuar njerëzit dhe kundër armikut, a është kështu? dhe gjithashtu: cilat janë kufijtë e gënjeshtrës ndaj gruas? Përgjigja: Falënderimi i takon Allahut ... Gënjeshtra është e lejuar në tri raste sikurse që është transmetuar në hadithin e…
Pyetja: Çfarë shpërblimi ka te Allahu gruaja fetare e cila e bën burrin e saj të lumtur. E donë, e ruan, e përkëdhel dhe sillet me të sikur të jetë fëmija i saj i vogël, me plot dashuri dhe bën çdo gjë për ta bërë të lumtur si dhe e…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.