Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Dispozita për Gruan
Dispozita e sekrecioneve të bardha tek femrat Dr. Rukajjeh bint Muhammed El-Muharib (profesor asistent në “Fakultetin e Edukimit” – Riad)   [Shejh Uthejmini e shqyrtoi këtë studim dhe u pajtua me përmbajtjen e tij duke shkruar me dorën e tij: “E kam shqyrtuar këtë (studim) dhe kam vërejtur në të…
Ramazani dhe Periodat Bismilah Rabbi Zidni Ilmen “Zoti im, më shto diturinë”. Çfarë është Ibadeti?! Termi “Ibadet” (adhurim) në islam nuk është i kufizuar vetëm në shtyllat e islamit, aty përfshihen edhe shumë gjëra të tjera të mira. Allahu (i Madhëruar) thotë (kuptimi): “Unë nuk i krijova xhinët dhe njerëzit…
Të drejtat, obligimet dhe përgjegjësitë e gruas në Islam janë të përcaktuara duke marr përbazë ligjin themelor Kur'anin, pastaj si sqarues i tij vie Sunneti si dhe gjykimet e dietarëve mysliman të cilat gjykime vien duke u bazuar në këto dy burime kryesore.Gruaja në Kur'an është një element shumë i…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.