Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Avancimi Personal
  E vështirë është të imagjinohet se sa na duan deri sa të furnizohemi me fëmijët tanë, vetëm atëherë do ta kuptojmë plotësisht dashurinë e një nëne. Këtu janë 10 gjëra që nëna juaj nuk jua tha.Ti e bëre të qaj ... shumë. Ajo qau kur kuptoi se ishte shtatzënë.…
A E KENI DITUR: Shejh Iben Kajjimi ne mesin e dijetareve qe nga ata mori dijen permenden edhe 12 dijetare nga gjinia femerore. Ne Damask mori mesim nga dy dijetare te njohura ne ate kohe, Ne Egjipt gjate nje udhetimi perfitoi shume nga dy dijetare tjera , ne Bagdad pati…
Në “Musnedin” e Ebu Davudit transmetohet nga Aishja, Allahu qoftë i kënaqur me të, se ka thënë: “Kur banorët e Mekës dërguan shpagim për ata që ishin zënë robër, edhe Zejnebja, vajza e të Dërguarit të Allahut, paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të, dërgoi shpagim për lirimin e…
Koha na ndan nga ata që janë larguar nga kjo botë, por gjurmët e hajrit të tyre do të ngelin deri në Ditën e Kiametit. Esma ka bërë hixhret bashkë me bashkëshortin e saj, Xhaferin, për në Abisini. Ajo ka vuajtur shijen e hidhur të kurbetit dhe të jetës së…
Nefijsja është vajza e Hasan bin Zejd bin Alij bin Ebi Talibit, Allahu qoftë i kënaqur me të. Ajo ishte një adhuruese, një besimtare e përulur dhe zotëruese e dijes, e edukatës dhe e mendimit të mençur. Ajo kishte përvojë në njohjen e shumë çështjeve. Nejfisja shquhej për kujdesin ndaj…
Kjo është Esma, vajza e Ebu Bekrit, pronarja e dy shokave (brez leshi), Allahu qoftë i kënaqur me të! Nga e mira e madhe që ka zotëruar ajo dimë fare pak, edhe pse ajo është njëra prej atyre grave që e kanë ndriçuar historinë islame me sakrificën që i kanë…
Page 1 of 3

Who's Online

We have 18 guests and no members online

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.