Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Nuk qëndron e tëra në të vjellura, urth dhe strija. A e keni ditur se shtatzënia është në fakt e shkëlqyer për shëndetin e gruas?Të gjithë janë gati mirë të informuar për vështirësitë e shumta gjatë shtatzënisë, sikur përzierjet e mëngjesit, kapsllëku, urthi, strijat apo shtrëngimet në këmbë. Kurse këto…
Kur jeni shtatzënë është shumë me rëndësi që të kujdeseni për veten tuaj. Por, nëse keni bërë plan që të agjëroni muajin e shenjtë të Ramazanit, mund të keni shumë pyetje në kokën tauj se a mund të ndikojë agjërimi tek ju dhe tek beba juaj. Në këtë shkrim do…
  Në ajetet Kur’anore të cilat flasin për ngjarjen e zonjës Merjem ka tre fjale te cilat mjeksia bashkohore ka zbuluar se janë themeli i lindjes së lehtë. Allahu i thotë zonjës Merjem të bijës së Imranit: “Kështu që ha e pi dhe ji e kenaqur(freskoji sytë) dhe po të…
  Studimet mjekësore bashkëkohore vërtetojnë se sporti dhe lëvizjet trupore, siç është edhe namazi, janë shumë të dobishme për gra shtatzëna, por i dëmtojnë tepër gratë gjatë ciklit mujor. Femrës që fal namaz, kur bie në ruku dhe në sexhde, i rritet lëvizja e gjakut në mitër, duke shtuar edhe…
Shtatzania nuk duhet të shkaktojë ndryshime të mëdha në sjelljen e të ushqyerit dhe nuk duhet të detyrojë askënd të hajë diçka që nuk i pëlqen. Nëse para shtatzanisë ju keni qenë nën dieta të veçanta apo vegjetariane, duhet të këshilloheni me gjinekologun për ndryshimet e duhura.Për arsye financiare, duhet…
A mund të ndikojë aborti që kam patur më parë (apo më shumë se një abort) në mundësitë e mia për të mbetur shtatzënë? Ndoshta jo. A ndikon aborti mëparshëm rreth mbetjes shtatzënë? Megjithatë, në raste të rralla, dilatimet multiple dhe kyretazhet (pastrami i mitrës i njohur poashtu si D&C)…
Page 1 of 2

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.