Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
  Ndryshimet e mëdha hormonale që ndodhin tek gruaja pas lindjes janë nga shkaqet kryesore të asaj që quhet “baby blues” dhe të depresioneve pas lindjes. NJOHURI BAZIKE Fare pak kohë pas konceptimit të fëmijës në trupin e nënës, përqindja e hormoneve të saj, veçanërisht e progesteronit dhe e estrogjeneve,…
Periudha që fillon pas lindjes e që zgjat afërsisht 6 javë quhet lehoni. Trupi i nënës rimëkëmbet nga shtatzënia dhe lindja dhe përgatitet për të ushqyer foshnjën me qumësht.Gruaja gjatë kësaj kohe ka nevojë për pushim dhe ushqim të mirë për të rimarrë veten. Zvogëlimi (riformimi) i mitrës, gjakderdhjet pas…
Një ndihmë më shumë për të përballuar shqetësimet e foshnjave dhe fëmijëve si dhe për të kuptuar sjelljet e tyre.Përse qan? Për një të porsalindur, e qara është mënyra kryesore më të cilën ai komunikon: duke mos ditur ende të flasë, i vogli arrin të lidhet me ambientin përreth vetëm…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.