Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 634
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
C’do te thote heqja e femijes nga gjiri? Vjen nje moment qe cdo foshnjeje i duhet qe te shkeputet nga gjiri. Shkeputja e foshnjes nga ushqimi me gji, nderkohe qe ai ushqehet dhe i merr te gjitha vlerat ushquese nga burime te tjera qe nuk lidhen me gjirin, quhet heqja…
  Gjidhënia, është vazhdim i lidhjes së natyrshme në mes nënës dhe foshnjës pas lindjes. Mundohuni të mos e ndërpritni gjidhënien, sepse foshnja menjëherë pas lindjes do të kërkoj vet gjirin e nënës - përqafo foshnjën dhe do të bindesh. Ajo e di ç`farë është e mirë.   Pse të…
Hulumtime të ndryshme botërore dëshmojnë se nuk ekziston ushqim që e zëvendëson qumështin e gjirit të nënës. Ndër mirësitë dhe ligjet juridike me të cilat Islami veçohet nga fetë e tjera është edhe ligji që ka të bëjë me dhënien gji. Mirësitë e Allahut janë të shumta dhe të panumërueshme.…
  Mënyra më e mirë, më e sigurt, më e shëndetshme dhe më e lirë e të ushqyerit të foshnjës suaj është me qumësht gjiri. Vënia e rregullt e fëmijës në gji është metoda më e mirë për të nxitur fluksin e qumështit të gjirit. Qumështi i gjirit e mbron…
  Me të ardhur foshnja në këtë botë vije edhe risku apo furnizimi i tij i parë – qumështi i nënës! Allahu (subhanehu ve teala) ka përcaktuar gji-dhënien për njerëzit dhe shumë kafshë të tjera, kështu që njerëzit janë ushqyer me gji që nga fillimi i ekzistencës së tyre. Pejgamberët…

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.