Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 617
Facebook Twitter Youtube Google Plus Skype Vimeo RSS
Nuk qëndron e tëra në të vjellura, urth dhe strija. A e keni ditur se shtatzënia është në fakt e shkëlqyer për shëndetin e gruas?Të gjithë janë gati mirë të informuar për vështirësitë e shumta gjatë shtatzënisë, sikur përzierjet e mëngjesit, kapsllëku, urthi, strijat apo shtrëngimet në këmbë. Kurse këto…
C’do te thote heqja e femijes nga gjiri? Vjen nje moment qe cdo foshnjeje i duhet qe te shkeputet nga gjiri. Shkeputja e foshnjes nga ushqimi me gji, nderkohe qe ai ushqehet dhe i merr te gjitha vlerat ushquese nga burime te tjera qe nuk lidhen me gjirin, quhet heqja…
Kur jeni shtatzënë është shumë me rëndësi që të kujdeseni për veten tuaj. Por, nëse keni bërë plan që të agjëroni muajin e shenjtë të Ramazanit, mund të keni shumë pyetje në kokën tauj se a mund të ndikojë agjërimi tek ju dhe tek beba juaj. Në këtë shkrim do…
  Këto janë disa fakte, informacione interesante, statistika, hulumtime dhe rezultate lidhur me foshnjat, të cilat duhet ti dinë ata që nuk janë bërë akoma prindër, por edhe ata që tashmë e gëzojnë këtë rol të veçantë. A e dini se: 1. Një fëmijë nuk mund të shijojë kripën derisa…
  Në ajetet Kur’anore të cilat flasin për ngjarjen e zonjës Merjem ka tre fjale te cilat mjeksia bashkohore ka zbuluar se janë themeli i lindjes së lehtë. Allahu i thotë zonjës Merjem të bijës së Imranit: “Kështu që ha e pi dhe ji e kenaqur(freskoji sytë) dhe po të…
  Studimet mjekësore bashkëkohore vërtetojnë se sporti dhe lëvizjet trupore, siç është edhe namazi, janë shumë të dobishme për gra shtatzëna, por i dëmtojnë tepër gratë gjatë ciklit mujor. Femrës që fal namaz, kur bie në ruku dhe në sexhde, i rritet lëvizja e gjakut në mitër, duke shtuar edhe…
Page 1 of 3

Na kontaktoni:

Për paqartësi, pyetje, sugjerime, bashkëpunime, vërejtje dhe arsye të tjera na kontaktoni:

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:
+377 44 000 111

Prishtinë
Rruga "Pa emer".

Vegëza të dobishme

Ngjarje të rëndësishme

Grup i nenave gjidhenese ne Fb

18 December 2014

Gupi i nenave gjidhenese ne FB (https://www.facebook.com/groups/gjidhenja/) Ky grup ka per...

“Klubi i librit”

29 April 2014

Selam alejkum motra të dashura, Insha Allah Qendra EMTEC (Prishtine) po...

Kurs online

02 April 2014

Abonohuni

Për tu njoftuar për publikimet dhe ngjarjet e fundit përmes emailit, ju lutem abonohuni me emailin tuaj.